Hopp til hovedinnhold

– Fra 5. Februar endrer brukertorget åpningstider til Man-fre 07:40 – 12:00 og 14:00 – 15:00.
– Dagskort for boligsoner (takstgruppe 5736) kan kjøpes i EasyPark som et  alternativ til skrapekort.

Lukk
Lukk

Betaling

Alle våre parkeringshus har mulighet for betaling både med app, kort og kontant (merk at ikke alle automatene veksler). De fleste av våre p-hus har nå et Freeflow system der man bl.a. kan betale etter man har kjørt hjem med PayLater.

For mer informasjon om betaling med app eller PPU i p-hus med bom/FreeFlow, trykk her.


Betaling per parkering (PPU)

Nå kan du betale automatisk for parkeringen i våre p-hus med skiltlesing ved å registrere deg eller logge inn her og velg Betal-per-bruk (PPU) i menyen.

Betaling i app

Du kan enkelt betale parkeringsavgift fra smarttelefonen din. Da får du god kontroll over hvor lenge det er igjen av parkeringen, og kan enkelt justere tiden rett fra mobilen dersom du har behov for å stå lenger – eller kortere. Vær oppmerksom på at det ikke er tillatt å parkere utover eventuell maksimaltid angitt for p-plassen du står på. Kjøretøyet må da flyttes til annen egnet parkering.

EasyPark

Med EasyPark får du opp parkeringsplasser i nærheten i kartet inne i appen. Velg plass derfra eller tast inn nummeret for takstsonen du befinner deg i. Dette finner du på p-automatene eller her. Velg ønsket lengde på parkering og bekreft.

Du betaler kun for den tiden du står parkert, selv om det er forskuddsbetaling på stedet. Du kan når som helst avslutte parkeringen i appen, og belastes da kun for tiden du har stått parkert. Hvis du har elbil kan du både parkere og lade bilen med appen. Obs: Dersom p-plassen du velger har en maksimaltid, gjelder denne også om du betaler gjennom EasyPark.

Dobbelkonto
Dobbelkonto gir deg muligheten for å bruke en og samme app’ både til dine private parkeringer  og til jobbrelaterte parkeringer. EasyPark hjelper deg med å sette opp app’en slik at du i en og samme app kan skille mellom privatparkering (som belastes ditt kredittkort) og parkering i jobbsammenheng (som belastes firmaets kredittkort), og hvor betaling skal belastes. Enklere enn dette kan det vel ikke gjøres!

EasyPark har som standard et påslag på 15%, min kr. 4,- per parkering. For mer informasjon ring 03456 eller gå inn på www.easypark.no


Kortbetaling i automat

Det lønner seg å betale for parkering med kort, da man kan reservere litt godt med tid hvis man er usikker på hvor lenge man faktisk trenger parkeringen. Avslutter du den tidligere, blir du kun belastet for tiden du har stått parkert.

  1. Trykk på «Start parkering» og tast inn ditt registreringsnummer. Velg om du har elbil eller standard bil.
  2. Velg kort som betalingsalternativ og sett inn bankkortet ditt. Bruk tastene med pluss- og minustegn for å velge ønsket parkeringstid og bekreft.
  3. Ønsker du å avslutte parkeringen tidligere enn angitt tid, setter du inn samme kort i samme betalingsautomat på nytt. Da får du en bekreftelse på at parkeringen er avsluttet og kan få kvittering om ønskelig. Dette fungerer kun med BankAxept/kredittkort.

Kontant

P-Hus med FreeFlow system har 1 automat som støtter myntbetaling. Tast inn ditt reg.nr. rett før avreise og skyldig beløp kommer på skjermen. I p-hus uten FreeFlow forhåndsbetaler du ved å legge på mynt til ønsket tid er oppnådd.